Veelgestelde vragen (FAQ)

Nee, Bootcamp Enschede hanteert geen abonementen. Je betaalt per keer, na de training, via een betaalverzoekje.
Ja! Ik ben van mening dat je altijd eerst een keer moet kunnen proberen of Bootcamp Enschede bij je past. Meld je altijd wel even aan voor een proefles.
We hebben een Whatsapp groep waarin ik op woensdag vraag wie 's avonds mee wil doen. Afmelden is niet nodig, aanmelden wel. Wil je in die groepsapp? Laat me dat dan even weten. Aanmelden mag ook buiten die groepsapp om via een Whatsappberichtje of mailtje.
Nee, Bootcamp Enschede is geschikt voor alle niveaus. Tijdens de training doe je alles op jouw eigen tempo en indien nodig zijn meer low-impact opties op de oefeningen beschikbaar.
We trainen iedere woensdag van 19:00 - 20:00 uur op het plein aan de Hermandad in Enschede. We verzamelen aan de kant van het GGD-gebouw. Als het regent, verplaatsen we onze training naar de Hermandad parkeergarage.
Je betaalt €5,00 per keer, zonder abonnement. Betaling geschiedt na de training via een betaalverzoekje.
Nee, bij Bootcamp Enschede ben je vrij om zo vaak mee te doen als je wilt. Je zit nergens aan vast! Het enige dat ik van je vraag, is dat je het laat weten wanneer je wél mee komt doen (per training afmelden is niet nodig).
Nee, we trainen in de openbare ruimte en er zijn dus geen kleedkamers.
Officiëel zijn er geen parkeerplaatsen direct op het trainingsterrein van Bootcamp Enschede, maar tegenover het terrein is een parkeerplaats (betaald parkeren).
We hanteren een minimum van 5 personen en een maximum van 20.
In principe kun je je tot vlak voor de training aanmelden. Echter geldt er wel een minimum van 5 deelnemers per training. Als dat minimum om 15:00u op de dag van de training niet gehaald is, gaat de training niet door. Daar zal ik de groep altijd tijdig over informeren.